<

Телефонні шахраї: у Володимирі псевдоподатківці пропонують підприємцям «вирішити» проблеми за гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 26.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
577
/ Коментарі відсутні

Псевдоподатківці телефонують до представників бізнесу та пропонують вирішення проблемних питань у сфері оподаткування за певну фінансову винагороду

Про це повідомляють у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волині.

Оскільки такі випадки неодноразово мали місце раніше, підприємцям рекомендують ігнорувати прохання псевдоподатківців. Жодного стосунку до органів ДПС ці телефонні шахраї  не мають.

Податкова служба впроваджує дистанційний формат взаємодії з бізнесом, зокрема за посередництвом електронних сервісів та через Електронний кабінет. Тому особисте спілкування посадових осіб органів ДПС із платниками – не обов’язкова умова виконання контрольно-перевірочних функцій.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.official@tax.gov.ua, або за номером телефону у Луцьку (0332) 777171.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа