<

Таємне відео Центру радикальних українців, не для поширення! – бункерні телеведучі з Володимира зняли секретний сюжет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:40 | 21.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
1905
/ коментарі 3

Кореспонденту нашого видання вдалось розшифрувати закодовану лінію телетайпу та зв’язатися із спеціальним агентом ЦРУ Джурі Байденко.

Нас зацікавило, чому з таємного бункеру ЦРУ заговорили лише зараз, хто за цим стоїть, хто в цьому бере участь, та що очікувати від Центру далі.

“Наш Центр радикальних українців, радіо-хіміко-біологічна лабораторія, військова база в таємному бункері працює давно. І таких по Україні багато, саме ми створили коронавірус для Росії, саме наші агенти крадуть унітази з домівок та асфальт з доріг росіян, саме наші лабораторії виробляють бояришнік, від якого гине найбільша кількість росіян.

Ми робимо багато, але не все це видно на перший погляд. Нині, коли росія розпочала чергову агресію проти України, ми вирішили більше не приховувати своєї діяльності та знайомити з нею українських громадян”, – поділився Джурі Байденко з журналістами БУГу.

У команді ЦРУ працює багато цікавих особистостей, імена яких вони не можуть наразі повідомити. Діяльність Центру фінансується держдепом ЗША – Залучених сил штатів Америки.

Очікуйте від Байденка та його команди подальших новин, цікавих історій, інтерв’ю, які свідчитимуть про успішну діяльність Центру, ЗСУ, українських науковців, та всього українського народу в боротьбі з природним ворогом – кацапстаном.

До нових зустрічей, слідкуйте за ютуб-каналом ЦРУ.




коментарів: 3
    • Та ні, дружище, це а ні сарказм а ні гумор.
      Це невміле бажання стати знаменитим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер