<

Тарас Качка, батьки якого проживають у Володимир-Волинському районі, працюватиме в Кабміні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 8.09.2019 / Володимир /
Перегляди
27
/ 1 коментар

Тараса Качку призначено заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства – торговим представником.

Про це він сам повідомив на своїй сторінці у фейсбук, – інформує Район. Володимир.

«Тепер це офіційно – мене призначили Заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства – Торговим представником. Даруйте за довгу назву посади.

Я постійно наголошую, що Україна справжня торгова нація, яка виробляє і експортує всю номенклатуру товарів в усі куточки світу.

Моя місія – покращити умови доступу української продукції на зовнішні ринки, збільшити експорт товарів з доданою вартістю, інтегрувати українських виробників у глобальні виробничі ланцюги…» – йдеться у дописі.

Зазначимо, ще раніше Тарас Качка був радником міністра закордонних справ України і брав участь у тристоронніх газових переговорах в Брюсселі.

У серпні 2015 року був призначений уповноваженим з питань підприємництва при Державній фіскальній службі України. В його обов’язки входило вироблення механізму розгляду скарг всередині ГФС, а також взаємодія з іншими інститутами, які представляють інтереси бізнесу: офісом бізнес-омбудсмена, Торгово-промисловою палатою України, Європейською бізнес асоціацією, Американською торгівельною палатою, галузевими асоціаціями та іншими інститутами.

Додамо, що батьки Тараса Андрійовича мешкають на Володимирщині.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер