<

Танкісти 14 бригади уже давно знайомі з німецькими Leopard та готові їх використовувати, – командир Олександр Охріменко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 27.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
3222
/ Коментарі відсутні

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко поділився, що його підлеглі уже пройшли навчання та готові продовжувати нищити ворога за допомогою іноземної техніки.

Танкісти окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, як ніхто, знайомий з танками «Леопард», – розповів він для Military Media Center.

«Знайомство» відбулося в Німеччині, під час танкових змагань «Сильна Європа» («Strong Europe Tank Challenge») де танкісти 14 бригади представляли Збройні Сили України. Саме танкісти Князівської ОМБр тричі, в різні роки, ставили переможцями конкурс на кращий танковий взвод ЗСУ.

Танкісти Князівської бригади були основною ударною силою під час боїв за Київщину на початку повномасштабної війни, у лютому-березні 2022 року, та основою оборони столиці України, Києва, впевнено зупинивши ворога і змусивши його відступити.

“Озброєння від наших західних партнерів, зокрема, танки «Леопард», дозволять Україні суттєво посилити перевагу Сил оборони на полі бою, повернути тимчасово окуповані ворогом території, у тому числі Крим, наблизять часи нашої перемоги. Разом із західними партнерами ми сьогодні ведемо визвольну цивілізаційну війну”, – зазначив Охріменко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа