<

“Ситуацію з погодою ми контролюємо!” – Петро Саганюк на зустрічі з журналістами Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 15.11.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
10
/ коментарів 7

15-го листопада на зустрічі з представниками Володимир-Волинських ЗМІ міський голова Петро Саганюк розповів про роботу комунальних служб під час першого снігопаду, державні субвенції на фінансування бюджетних галузей, виділення квартир родинам загиблих у зоні проведення АТО та інші проблеми. 

Порівняно з Луцьком 13-го листопада у нашому місті була невелика кількість опадів, але разом з тим виникали незручності для мешканців Володимира-Волинського. Комунальне підприємство “Полігон” було готове, люди працювали майже цілу добу. Грейдер ми не задіювали, бо не було потреби На сьогодні ми маємо достатній запас техніки, паливо-мастильних матеріалів та суміші для посипання тротуарів. , – повідомив Петро Саганюк.

Окремої уваги заслуговує питання державних субвенцій на освіту та медицину. Як зазначив міський голова, на сьогоднішній день не не надійшли кошти у розмірі 2,5 млн. гривень на освіту та 6,1 млн. гривень на медицину.

На сесії міської ради, щоб не було заборгованості, ми виділили кошти для освіти та медицини. Зараз ведемо перемовини, щодо фінансування цих галузей, але поки цей процес рухається повільно. Нас не чують. Ми пишемо листи-звернення і сподіваємось, що субвенція надійде, адже в минулому році ситуація була схожа, – зазначив міський голова.

За сприяння народного депутата Ігоря Гузя виділено додатково 500 тисяч гривень на благоустрій території біля педагогічного коледжу.

Там ділянку 1200 квадратних метрів треба обкласти плиткою. Ми прийняли рішення, що ці роботи виконає наш підприємець Полянський, враховуючи, що це державні кошти освоїти їх треба до кінця року. Тому, можливо, десь бруківку по місту не докладемо (ред. – укладання за кошти міського бюджету), бо наші гроші не пропадуть, а державні потрібно освоювати терміново, – наголосив Петро Саганюк.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України на 4-ри квартири для родин загиблих учасників АТО виділені кошти з державного бюджету і близько 600 тисяч гривень виділили депутати з місцевого бюджету. Особи, які мають право на такі квартири отримають кошти на придбання відповідної нерухомості. Міський голова зазначив, що вже зустрічався з родинами загиблих учасників АТО по цьому питанню.

У соціальних мережах мешканці міста цікавились чи передбачені стоки для води на відремонтованих тротуарах біля будинку №4 на вулиці Ковельській. Адже бруківка вже покладена, а стоків біля ринв немає. Петро Данилович запевнив, ситуацію міська влада контролює і коли завершиться ремонт ринв у  цьому будинку, бруківку знімуть та зроблять стоки для дощової води.




коментарів: 7
    • А де інформація про те , що мер думає робити з Фіщуком , панове журналісти чому не задаєтє такі питання ?

      • по дорозі по вулиці Ковельській
        Панове Саганюк та Фіщук , а куди подівалися гранітні бордюри з вулиці Ковельської , вони ж були вічні , а встановили цементні , навіть не армовані , вони через рік-два розваляться ???

  1. 777, а тобі так хочеться, дурне, фіщукової крові??? Іди но поработай за ннього – такиі обєми і за 2,5 тис в місяць! Ку…ва та й годі

      • Так згідно чинного Закону – міський голова несе відповідальність за роботу своїх підлеглих ,а тим паче особливо начальників структурних управлінь. Ступінь вини у розтраті бюджетних коштів п.фіщуком та міру покарання йому мають встановити слідчі органи і суд .

  2. “Князем” він себе бачить на фоні так званої “сильної команди”. Людей у тій команді із власним баченням вирішення проблеми , сміливістю висловити свою думку чи пропозицію , а тим паче самим прийняти рішення і щось зробити без його погодження н е м а є . Тому все воно так і виходить ………..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок