<

Ситуація з COVID-19 у Володимир-Волинському районі залишається напруженою: зареєстровано 65 випадків, з них на птахофабриці – 21

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 9.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Станом на 9-те червня у Володимир-Волинському районі зареєстровано 65 випадків коронавірусної хвороби. Одним із вогнищ залишається птахофабрика, де зафіксовано 21 захворіла особа.

9-го червня на онлайн-брифінгу Волинської ОДА Тетяна Щербак повідомила, що ситуація у районі за останню добу невтішна.

Володимир-Волинська птахофабрика – серед вогнищ поширення коронавірусу: захворілими є 15 працівників із Володимир-Волинського району, 3 – з Турійського, 3 – з Іваничівського. Усі вони є працівниками цеху напівфабрикатів та цеху фасування готової продукції.

“Будемо формувати повторні дезінфекційні заходи. Після перших – ефект мінімальний”, – зазначила Щербак

Майже 100 людей чекають на результати аналізи. За словами заступниці голови ОДА, коло контактних осіб широке і велике. Всі вони перебувають на самоізоляції. Ведеться далі робота по встановленню контактних осіб.

Станом на 9 червня у місті Володимирі-Волинському та Володимир-Волинському районі на самоізоляції перебувають 547 осіб, із них 64 контактували з хворими на коронавірус.

Було встановлено 64 осіб, які мали прямий контакт із захворілими на коронавірус. На облік взято 5 контактних осіб, повідомили на сайті міста.

Також лікарями та середнім медичним персоналом КП «Володимир-Волинський ЦПМД» проводиться спостереження за станом здоров’я осіб, які повернулись з-за кордону, згідно списків, наданих Володимир-Волинським ЛЦ ДСЕС. Від початку впроваджених карантинних заходів під наглядом знаходились 347 осіб, що перетнули кордон, і  208 членів їх сімей.

Нагадаємо, що у КП «Володимир-Волинський ЦПМД» створено 5 мобільних бригад, до складу яких входить середній медичний працівник і водій. Всього від початку епідемії ними проведено 127 виїздів, під час яких здійснено 135 забори зразків біологічного матеріалу для ПЛР-діагностик




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер