<

Ситуація із дорожніми знаками у Володимирі-Волинському жахлива, – Тарас Сватко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 20.01.2019 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Громадський активіст Тарас Сватко слідкує за станом доріг Володимира-Волинського, розміщенням знаків і часто змушує недобросовісних водіїв ще раз вчити правила паркування. Тому журналісти інтернет-видання «БУГ» поцікавилися в громадського активіста, яким чином простий громадянин може вплинути на покращення стану доріг в місті.

Відповіді виданню Тарас Сватко дав під час прямого ефіру в студії «БУГу», який відбувся 18-го січня.

“Державні стандарти передбачають гранично допустимі розміри ям на дорозі. Це такі дріб’язкові ямки, які у нас мало зустрічаються. Ви викликаєте поліцію. Вона повинна заміряти ці ями, вказати їх розмір в адміністративних матеріалах, направити припис до балансоутримувача цієї ділянки дороги. Тоді балансоутримувач в певний термін повинен усунути ці ями. Якщо він цього не робить, то складається на особову особу протокол”, – розповів Тарас Сватко. 

Громадський активіст зазначив, що часто у Фейсбуці піднімає тему дорожніх знаків у Володимирі. Так, за його словами, на дорогах міста у багатьох місцях відсутні дорожні знаки, а є й неправильно встановлені.

“Люди писали як на перехресті вулиць Незалежності і Сагайдачного трапилося ДТП. Все через відсутність на перехресті дорожніх знаків, які б вказували, яка дорога головна, а яка другорядна. Лише піля ДТП було встановлено знаки і то тільки з одного боку. Ситуація зі знаками в місті дуже жахлива”, – прокоментував активіст.

На запитання про те, чи навчив Тарас Сватко водіїв міста правильно паркуватися, активіст відповів, що неправильна парковка – це проблема постійна. І винні у ній люди, які думають лише про себе і яким наплювати на інших учасників дорожнього руху.

“На жаль, мало в кого з наших людей є культура поведінки і проблема з паркуванням, в першу чергу, залежить від водіїв, які думають лише за себе. Він може поставити машину  і включити аварійку, припаркувати авто на тротуарі. Місто древне і раніше дороги не були розраховані на таку кількість авто. Тому ми писали колективне звернення у 2016-му році, щоб хоча би у центральній частині міста облаштували парковку. На жаль… З’явилося з того часу лише паркувальне місце біля райдержадміністрації.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер