<

Ситуація зі звільненням працівників на птахофабриці у Володимирі не є критичною, – мерія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:40 | 15.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
4486
/ коментарі 2

Новий цех птахофабрики у Турійському районі цьогоріч не запрацює. Тому податки на доходи фізосіб сплачуватимуть у 2021-му році в громаду Володимира. Що стосується звільнення працівників, у зв’язку з реорганізацією на підприємстві, то ситуація – не критична.

Про це зазначив під час брифінгу 15-го червня мер Володимира Ігор Пальонка, відповідаючи на запитання журналістів.

Медійників цікавило, чи критична ситуація на підприємстві зі звільненнями та чи позначиться це якимось чином на місцевому бюджеті.

Нагадаємо, що БУГ писав про те, що Аліна Сич більше не керує птахофабрикою у Володимирі, на підприємстві – масові скорочення.

“Ситуація не є критичною. Я зустрічався з керівником. Пішли з підприємства офісні працівники, по виробничих професіях люди працюють.

Центр зайнятості дещо не розрахували, що буде таке збільшення людей. Але ситуація стабілізується. Планово працюють”, – сказав Пальонка.

Як зазначив мер, на підприємстві планують відкриття цеху кісткового борошна.

“Щодо забійного цеху, то цього року розповіли, що туди не переїдуть. Як запевняло керівництво, якщо запрацює новий цех, то туди перейде орієнтовно 400 людей. Проте і це маємо планувати. Адже підприємство сплачує чималі податки в місцевий бюджет”,

Як зазначив Пальонка, сьогодні в державі плануються зміни і говорять про те, щоб “закріпити” податок на доходи з фізичних осіб не за місцем реєстрації підприємства, а за людиною, де вона проживає.




коментарів: 2
  1. Держава (ОТГ) не має права втручатись у господарську діяльність підприємства.Чи в Україні вже відмінили Господарський Кодекс?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа