<

Син зловживав спиртним: офіцер Устилузької громади допоміг бабусі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 26.01.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Офіцери Устилузької та Оваднівської громад допомогли пенсіонерці із села Микитичі, син якої зловживав спиртним: нарубали дров, відремонтували телевізор, провели профілактичну бесіду з сином.

В один з робочих днів до поліцейського офіцера Устилузька ТГ лейтенанта поліції Олександра Дем’яненко звернулась 82-річна мешканка села Микитичі Устилузької територіальної громади, що у Володимир-Волинському районі та повідомила своєму офіцеру громади, що її син тривалий час зловживає алкогольними напоями, тому попросила із сином провести профілактичну бесіду, – повідомляють на сторінці Поліцейські офіцери громади Волинської області.

“Офіцер громади, прибувши за місцем проживання, сина він вже не застав, але натомість він побачив, що на кухні сиділа зажурена бабуся, а в хатині було настільки холодно, що можна було замерзнути. Глянувши на таку скрутну ситуацію, офіцер громади вирішив хоч якось допомогти бабусі, тому пішов у двір та нарубав дрова, щоб було чим розпалити піч, адже через похилий вік жінка не могла цього зробити”, – йдеться у дописі.

В ході спілкування з бабусею Євгенією, як вона себе назвала, офіцер також почув, що в неї не працює телевізор та коштів для ремонту в неї немає, адже всі гроші син витрачає на алкоголь. Тому, наступного дня, Олександр Дем‘яненко разом зі своїм колегою, офіцером Оваднівської громади, капітаном поліції Андрієм Коколюком, привезли бабусі телевізор.

В той день з сином також була проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому та вживання алкогольних напоїв. Син пообіцяв доглядати за мамою та в подальшому виправитись.

Після цього на постійній основі офіцер громади відвідує дану сім‘ю і бачить, що ситуація виправилась.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер