<

Свято для бійців АТО влаштували мер та активісти Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 25.12.2014 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Починаючи із 19 грудня мер Володимира-Волинського Петро Саганюк разом із активістами планово допомагає бійцям АТО та їхнім сім’ям.

Так, у День Миколая мер відвідав сім’ю командира бойової машини БМП-2– командира відділення 51-ої ОМБр старшого солдата Ігоря Упорова, який загинув під час виконання військового обов’язку в зоні АТО.  Очільник міста привітав дітей зі святом, поспілкувався з ними та з їхньою мамою Надією, вручив подарунки, грошові винагороди і солодощі. Заступник міського голови Олег Свідерський відвідав сім’ю загиблого в АТО командира третього батальйону 51-ої ОМБр майора Леоніда Полінкевича.

Протоієреї Микола Гінайло і Віталій Іванів із Володимирського районного деканату, ветеран АТО Віктор Туровчук із Зорі 24 грудня повернулися зі сходу України. Відвідавши біля 40 блокпостів у районі Щастя, Дебальцево, Артемівська, Горлівки, вони завезли  солдатам теплі речі, комбінезони, продукти харчування: консерви, солодощі, чай, каву, листи і малюнки від дітей. Напередодні Різдвяних свят українським воїнам отці передали Вифлеємський вогонь миру, іконки Холмської Божої матері та свічки зі Святої Землі з побажаннями швидшого закінчення військових дій і щасливого повернення до рідних домівок..

Продукти зібрали жителі сіл: Зоря, Білин, Стенжаричі та П’ятидні, До акції долучилися також ксьондз Лєшек Кошляга та  меценат Сергій Ковальчук, який виділив для поїздки 150 літрів солярки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа