<

Світловідбиваючі стрічки роздавали у школі активісти Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 3.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарів 14

3-го грудня активісти із Володимира-Волинського ініціювали акцію “Зробимо місто безпечним”. Так, для учнів ЗОШ №1 подарували понад 100 світловідбиваючих стрічок.

Активісти зконтактували із директором школи Людмилою Самусєвою і інспектором поліції Олександром Ященко та разом відвідали кілька класів у школі. Інспектор поліції ще раз нагадав правила дорожнього руху. Активісти роздали діткам стрічки, пояснили як їх носити і розповідали як безпечно переходити дорогу.

У підсумку, Андрій Кандиба, Тарас Сватко та Дмитро Іванов передали ініціативу батькам дітей, небайдужим містянам та “хорошим депутатам” міської ради.




коментарів: 14
  1. активісти? самі себе так нарікли? напевно…скоро собі навіть посвідчення такі пуроблять)

    • Генрік, достань з карману 200 грн. піди купи щось подібне, і роздай дітям, більше толку буде!

  2. Генрік, пуроблять?????? Ви ураїнську знаєте? З себе почніть для початку, а потім вже доростіть до рівня тих людей з яких Ви глузуєте…

  3. Ті “активісти” були в “Молодих регіонах”, але їхня контора накрилась і тепер бігають, не знають до чого вчепитись. Ментам треба для галочки і для премії , от і нашли “активістів”.

  4. Добре шо мають, хай і викладають по 200 чи 300…в того татусь птічку розікрав, а того мама митничка… Ще подробиць? Ті дітки можуть до кінця життя не перетруджуватися – усьо є!А піарррр – то їхнє хоббі у вільну хвилину. Подвигу у цьому немає,зробили – й добре, а не горлапанити про себе “акт…..” на кожному кроці…

  5. дорогенькі мої друзі! Ви пишіть про мене більше, так цікаво читати. Ще добавте чогось, з перчиком, ну щоб більший резонанс був. Ви є підлі знайомі і тому мені всерівно,- з Ваших дописів весело робити про вас висновки. Ніколи і ні до чого я не вступав і нічтї інтереси не відстоював, тим паче політичних виродків. Щастя вам та здоров”я. :-))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер