<

Свято, подарунки і майстер-класи: інклюзивно-ресурсний центр у Володимирі-Волинському функціонує вже два роки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 4.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
87
/ Коментарі відсутні

6-го березня 2018-го року у Володимирі-Волинському відкрили перший на той час у Волинській області інклюзивно-ресурсний центр «Жовта парасоля». Уже два роки центр повноцінно функціонує, і головне – розвивається. 4-го березня до «Жовтої парасолі» завітали гості з подарунками для вихованців ІРЦ.

Привітали директора Олену Токарєву, спеціалістів та батьків з дітьми, вручили подарунки перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник управління освіти В’ячеслав Петрук, керуюча справами міськвиконкому Ірина Ліщук, депутат міськради Андрій Гудим.

Вихованці «Жовтої парасолі» декламували перед присутніми вірші, а також взяли участь у майстер-класах, які підготували педагоги дитячої художньої школи та педагогічного коледжу.

Сьогодні в центрі працюють кваліфіковані спеціалісти: психологи, логопеди, реабілітологи, дефектологи.

Як розповіла Олена Токарєва, директорка ІРЦ, планів на розвиток центру дуже багато. Хочеться більше приміщення і більше спеціалістів, хоча минулого року і цьогоріч вдалося значно розширити простір центру, провести ремонти і ще більш функціонально обладнати приміщення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер