<

Сватко оприлюднив першу серію аудіофільму про маніпуляції з коштами під час будівництва сміттєзвалища у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 21.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
14
/ 1 коментар

Активіст з Володимира-Волинського Тарас Сватко опублікував першу серію аудіофільму «Гроші на смітник» проєкту «По той бік закону». Випуск стосується будівництва полігону твердих побутових відходів.

Аудіофільм «Гроші на смітник» активіст опублікував вночі 21-го жовтня.

“Діалоги відображені на цьому аудіозаписі відбуваються в кабінеті керівника патронатної служби Волинської обласної державної адміністрації”, прокоментував Сватко у фейсбуці.

Нагадаємо, раніше активіст анонсував фільм зазначивши, що аудіофайли йому передав уже покійний директор КП «Полігон» Олександр Козичко з проханням опублікувати, якщо з ним щось трапиться.

В аудіофільмі чути розмову вже покійного директора КП “Полігон” Олександра Козичка, начальника УЖКГ Володимир-Волинської міської ради Віктора Фіщука з тодішнім керівником патронатної служби Волинської ОДА Валерієм Криворогом та підрядником, що виграв тендер щодо будівництва сміттєзвалища у Володимирі-Волинському, директором ТОВ “Комфорт-Еко” Віктором Омельчуком та інших осіб.

Суть їхньої розмови полягає у тому, що підрядник ТОВ “Комфорт-Еко” після того, як виграв тендер на будівництво карти за 11 мільйонів гривень, надіслав Козичку новий кошторис зі збільшеною ціною на більше 3 мільйонів гривень. Ці документи Козичко підписувати відмовився і вимагав, щоб підрядник закрив початкові роботи по початковій ціні. За його словами, ціни, прописані у новому кошторисі були перевищені на кілька десятків відсотків.

До чого домовились – у відео.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер