<

Sv.Litvinchuk – майстер-фелтмейкер з Володимира-Волинського створила власний бренд та випускає модні колекції одягу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 20.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
45
/ коментарі 2

Мешканка Володимира-Волинського чотири роки тому почала займатися валянням з вовни і вже сьогодні її бренд «Sv.Litvinchuk» став впізнаваним в Україні, а речі останнім часом часто замовляють з-за кордону.

Світлані Літвінчук подобається створювати саме одяг. Так, це важко, адже у валянні швів немає. Потрібно дуже правильно розрахувати кількість матеріалів, «усадку» і все продумати. Тому за таку роботу беруться не всі майстрині, які мають справу з валянням вовни.

Свого часу, розповідає Світлана, одяг шила. Ці знання знадобилися і в валянні.

Інтерв’ю вийшло настільки цікавим, що скорочувати нам його не хотілося. Тому для вибору читачів БУГу підготували дві версії: скорочена і повна.

Повна версія відеоінтерв’ю зі Світланою Літвінчук:

Майстрині не подобається однакова та монотонна робота, тому кожна створена нею річ відмінна, з новими формами, матеріалами, візернуками. Вона експериментує і ризикує, а отже – вражає.

Відвідувачів фестивалю «Княжий-2017» вразив фешн-показ у етно стилі, а також надзвичайно сподобалася колекція одягу та віночків від Світлани Літвінчук. З дівчатами-моделями всім кортіло сфотографуватися, а в мережі ці фото набирали сотні лайків. Саме тоді майстрині вперше вдалося гучно заявити про себе.

З того часу Світлані довелося зробити чимало віночків. Потім вона робила плаття, комплекти одягу, верхній одяг, а нещодавно почала створювати сумки.

Вже сьогодні майстриня готує кілька нових колекцій, а нещодавно відправила головний убір власного виробництва для фотосесії модного світового журналу.

Секрет успіху дуже простий, розповідає майстриня, головне – пробувати, не здаватися перед невдачами і робити те, що тобі подобається.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок