<

Судитимуть жителя Володимира-Волинського, якого викрили під час продажу 100 грамів кокаїну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 15.05.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Прокуратурою Волинської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розслідуваному слідчими обласного Управління СБУ, стосовно 52-річного мешканця Володимир-Волинського, якого обвинувачують у контрабанді та незаконному збуті кокаїну.

Як уже відомо волинянам, у результаті спільно спланованих прокуратурою Волині та УСБУ в області слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, в березні 2017 року вдалося викрити і припинити канал незаконного контрабандного переміщення на територію України кокаїну та зафіксувати неодноразові факти збуту на території області цього наркотичного засобу в особливо великих розмірах, – повідомляє прес-служба Волинської прокуратури.

В рамках проведення контролю за вчиненням злочину житель Княжого міста реалізував громадянину попередньо ввезений ним з приховуванням від митного контролю кокаїн вагою понад 100 гр. за 8 тисяч доларів США, після чого був затриманий.

На час слідства та суду щодо нього обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 305, ч.3 ст. 307 КК України, санкції яких передбачають покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років.

Міру покарання йому обере суд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця