<

Судитимуть залізничників, які зливали 300 літрів дизпалива з потяга у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 9.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському розпочали розгляд судової справи щодо зловмисників, які злили близько 300 літрів дизельного пального з тепловоза.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує Княжий Град.

Так, 3 грудня 2019 року невідомі намагалися злити дизельне пальне у полімерні ємності з тепловоза М-62, що належить АТ «Укрзалізниця», на загальну суму 7500 гривень.

Зловмисники скоїли злочин на 8-му кілометрі, 6-го перегону, залізничного перегону сполучення «Ковель-Ізов», що розташований у межах міста Володимира-Волинського.

Підозрювані не змогли довести свій злочин до логічного завершення, адже їх «на гарячому» затримали працівники «Укрзалізниці».

Правоохоронці оглянули місце події і оглянули автомобіль «Фольксваген Гольф», який покинули зловмисники. Поліцейські у багажнику авто виявили та вилучили полімерний мішок, заповнений рідиною із характерним запахом дизельного пального. Загалом біля цього авто виявили та вилучили п`ять аналогічних мішків із рідиною.

У ході огляду місця події автомобіль марки «Фольксваген Гольф» та шість мішків із рідиною вилучили та помістили на штраф майданчик Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області.

Судове слідство триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер