<

Судитимуть волинянина, який ховав «закладки» у лісах Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 5.05.2022 / Володимир / /
Перегляди
5624
/ Коментарі відсутні

У лісах Волині, зокрема й Володимир-Волинського району, знайшли 76 згортків із амфетаміном і PVP.

Волинянина обвинувачують у розповсюдженні психотропів через систему «закладок». Правоохоронці встановили 76 фактів розміщення ним згортків із амфетаміном і PVP у лісових смугах поблизу сіл у Луцькому та Володимир-Волинському районах і автодороги Рожище-Ківерці. Про це інформують у пресслужбі прокуратури Волині.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 27-річним волинянином незаконного поводження зі зброєю та незаконного придбання, зберігання й перевезення з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, в тому числі у особливо великих розмірах (ч.2 ст. 263, ч. ч. 2,3 ст. 307 КК України).

Майже півкілограма PVP, 120 г амфетаміну, 300 г канабісу та кастет виявили й вилучили працівники поліції у молодика в ході досудового розслідування.

Волинянин перебуває під вартою та невдовзі постане перед судом.
Усі ці злочини він чинив не сам – матеріали щодо спільника виділені в окреме провадження.

Санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця