<

Судили володимирчанина за опір та побиття поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 12.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Подія трапилась 29-го червня біля одного з нічних магазинів у Володимирі-Волинському. За опір та побиття володимирських поліцейських чоловікові призначили іспитовий термін на рік.

Володимир-Волинський міський суд за участі прокурора Володимир-Волинської місцевої прокуратури визнав 41-річного волинянина винним у опорі працівникам правоохоронного органу та заподіянні поліцейському тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 342, ч.2 ст. 345 КК України), – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, уночі 29-го червня працівники Володимир-Волинського відділу поліції приїхали на виклик до одного з цілодобових магазинів у Княжому місті, де нетверезий водій позашляховика “Джип Гранд Черокі” за кілька хвилин до того мало не збив пішохода й порушував громадський порядок.

На жодні законні вимоги правоохоронців водій не реагував, а згодом у ході конфлікту ще і чинив їм опір та кілька разів вдарив одного з інспекторів, заподіявши йому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Винуватість свою у скоєному злочині чоловік визнав.

Суд призначив йому покарання у виді двох років та шести місяців обмеження волі зі встановленням однорічного іспитового строку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер