<

Судили солдата, який втік зі зброєю з військової частини у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 3.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Солдата строкової служби, який 16-го квітня самовільно залишив місце служби, а саме, військову частину А1008, що розташована у місті Володимир-Волинський Волинської області, судили за скоєний злочин.

Так, Володимир-Волинський міський суд затвердив угоду про визнання винуватості, яку утікач уклав із прокурором. Солдату обрали покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та звільнили його від відбування покарання з іспитовим терміном 1 рік та 6 місяців, – пише Конкурент.

Нагадаємо, що 16 квітня, під час несення вартової служби, солдат самовільно покинув військову частину у Володимирі-Волинському разом з автоматом АКС-74 з двома спорядженими магазинами по 30 набоїв у кожному і багнет-ножем. 

20 квітня, завдяки вжитим заходам, слідчими теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, спільно з військовим прокурором та представниками Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку, місцеперебування солдата встановлено. 

Строковик перебував у селі Радовичі Турійського району Волинської області, що приблизно за 40 кілометрів від Володимира Волинського. Йому загрожувало 10 років позбавлення волі за дезертирство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок