<

Судове провадження через оприлюднені відео в Фейсбуці триває у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 23.06.2016 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарів 26

23-го червня відбулось чергове судове засідання у справі приватного підприємця із Володимира-Волинського Андрія Кандиби. До судової зали були викликані свідки  – Ярослав Матвійчук, Віктор Фіщук та Валерій Гаврилюк.

Зокрема, під час судового слухання повідомили, що на момент оприлюднення відео система відеоспостереження не була цілісною та на той час ще перебувала в стані монтажу. Акт виконаних робіт був зданий приблизно за місяць після оприлюднення відео в соціальній мережі. Це підтвердив і один із свідків. Також зазначили, що система і на сьогодні не є цілісною, бо з міського бюджету не була дофінансована.

IMG_1937
IMG_1942
IMG_1948
IMG_1952

Після заслуховування попередньозаявлених свідків, до судового процесу залучили ще одного свідка Юрія Зайця, який є одним із адміністраторів соціальної групи АнтиАвтоАндони у Фейсбуці.

Після цього в судовій залі були дослідженні докази обох сторін, а також переглянуті медіафайли. Особливе зацікавлення викликали фотографії працівниці СБУ Марії Дмитрук, яка складала протокол на Кандибу. Фото були опубліковані на її сторінці у мережі Вконтакте.

В судовому залі переглядали вказані відеозаписи.

IMG_1955
IMG_1958
IMG_1961
IMG_1962
IMG_1964
IMG_1965
IMG_1966
IMG_1967

У підсумку суддя Олександр Лященко оголосив чергову перерву для отримання всіх необхідних документів по справі. Коли відбудеться судове слухання повідомлять згодом.




коментарів: 26
  1. Те що він (Кандиба)монтує камери, чим і заробляє, не значить, що це його власність. Якого біса корчити з себе Робін Гуда??? Чи люди в нас тупі??? Меркантильні інтереси видно за 10 км!!!

  2. Роль клоуна йому підходить ідеально – місцеві дурачки не можуть ним натішитись.

    • щось того “клоуна” ніхто нагнути не може.. Може хватить обгаджувати людину?

  3. Скільки тут не пишить лайна на Андрія,- ВАМ це НЕ ДОПОМОЖЕ! Людина ніколи нікого не ображала і такі коментарі ще раз доказують, що його діяльність стоїть брехунам і корупціонерам впоперек горла! Хочете собі такий піар? Спробуйте ніде не зганьбитися так як він. Маєте щось проти? Гугл допоможе та газети! Пошукайте по інтернету про нього – там все є. Більше взнаєте нормальних і крутих його поступків і не тільки. Діяння, які робить він і його дружина вам усім засранцям незрозуміти. Ганьба Вам засморені родичі гнилих людей. Андрій удачі! Буду у місті обов”язково зустрінемось!

  4. Люди что с Вами? Вы вообще одурели??? Льете грязью на человека, который защищает себя от рук продажных тварей, которые глумятся над такими как он-нормальными парнями, которые практически в одиночку бросают вызов таким лже правителям и службам. Это дело просто бред! А Вы помогаете тварям!Должно быть стыдно Вам, потому что вы же его знаете и знаете кто он. Сидите и гадите, а потом говорите, что плохо вам живется в городе! Умрите твари поганые.
    Прочитайте хотябі одну статью в нетє про него! Твари вонючие
    https://vidomosti-ua.com/newspaper/109269

    • Вы сначала подружите с Андреем годик второй а тогда будете говорить, какой он человек. Я не хочю такого друга как Андрей и даже врагу не пожелал таких друзей как Кандыба. Хотел заработать на бюджете вот его и подставили. На фото видно что некоторых людей уже возле Андрея нету,как на прошлом заседании, попиарились и бпосили!

  5. Пацанюра нагнув раком місцеве та обласне СБУ!!! А також старих КГБшників!! МАЛАДЦА!!!!

    • Вони йому цього не пробачать, навіть Ти не допоможеш з свею “нічною вартою”. Андрію треба шукати підтримку у впливових людей міста, а не скомпроментованих прохфесіоналів політики, які направляють його по хибному шляху. Навіть Юнак і той в приватних розмовах відхрещуеться від Кандиби.

      • а чого ліпите Юнака сюда? Впливового найшли? Чи ви думаєте, що то СБУ займається ним. То ваша партійна порнушечка працює в кодлі з владою. Що там Коба вже хату добудував за откати?

  6. молодець!!!Скільки то років працювали схеми по гнобленню людей і тут хлопчина дав всім де раки зимуюь! беріть приклад відстоювання своїх прав в нього!

    • А яке в нього право? Шпигувати за людьми по камерам які він встановлював, зверніться до нього нехай вам у спальні поставить а потім викладе в інтернет ваші забави з дружиною, тоді побачим як Ви заговорите. В місті люди говорятью, що він збирпае інфу на всіх людей кому встановив камери, чому не пропонуе підписувати бумаги про конфеденційність і не розголошення інформації ним, як це робиться в цивілізованому сііті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер