<

Суд дозволив прослухати телефон секретаря Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:58 | 22.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Мобільний телефон, яким користувався перед отриманням неправомірної вигоди секретар Володимир-Волинської міськради Олег Свідерський, дозволили прослухати.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду Волинської області, – інформує Княжий Град.

«Старший слідчий СУ ГУ НП у Волинській області за погодженням із прокурором звернувся до слідчого судді Луцького міськрайонного суду із клопотанням про надання тимчасового доступу до документів, які містять охоронювану законом таємницю», – йдеться у ухвалі суду.

Цією ухвалою суд дозволив старшому слідчому отримати інформацію про вхідні та вихідні дзвінки, SMS, MMS, GPRS, переадресацію тощо, здійсненні із сім-карток що належать підозрюваному Олегу Свідерському та особі, якій секретар міськради вирішував питання з надання місця для здійснення сезонної (тимчасової) торгівлі, площею 10 м.кв.

Суд також дозволив отримати інформацію щодо місцезнаходження двох абонентів під час спілкування телефоном  із зазначенням часу та тривалості розмов, прив`язкою до базових станцій, в період часу з 01.06.2019-го року по 13.07.2019-го року.

Прослуховування дзвінків та SMS потрібно було для «повного, об`єктивного та всебічного проведення досудового розслідування …, а також встановлення усіх причетних осіб до вчинення даного кримінального правопорушення».

Нагадаємо, що Свідерського було затримано в службовому автомобілі під час ймовірного отримання хабаря. Сам він прокоментував: «Злочин я не вчиняв, має місце провокація».

20-го вересня БУГ повідомляв, що Олег Свідерський з’явився на сесію Володимир-Волинської міської ради як депутат, проте сидів у президії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок