<

Сучасний спортивний оздоровчий комплекс встановили у парку «Княжий» в селі Заріччя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 20.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
40
/ Коментарі відсутні

В рамках реалізації проєкту «Спорт – це запорука здоров’я молоді!» у парку «Княжий» села Заріччя встановили сучасний спортивний оздоровчий майданчик типу «Street workout». Проєкт реалізується в рамках грантового конкурсу. Охочі зможуть випробувати новий спорткомплекс після 21-го жовтня.

В результаті конкурсу міні-грантів, 11 соціальних проектів з волинських громад стали переможцями. Серед них і проєкт «Спорт – це запорука здоров’я молоді!» громадської організації “Ініціатива Зарічанської об’єднаної громади Волинської області”. 

Проєкт реалізується за сприяння сільського голови Ігоря Пальонки завдяки участі Зарічанської ОТГ в проєкті «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», який впроваджується ГО “Розвиток Волині” за співфінансування Зарічанської сільської ради та Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів, – йдеться на сайті громади.

18-го жовтня почали облаштувати спеціально розроблений, сучасний спортивно-оздоровчий майданчик для воркауту, що дозволить збирати спортсменів з усієї округи. Займатися на ньому можна буде з 21-го жовтня: охочих просять зачекати, аби застигла бетонна суміш.

Місцем розташування майданчика обрали парк «Княжий», який є загальнодоступним з освітленням, доріжками та зручним доїздом.

“Заняття на новому спорткомплексі передбачають вправи з власною вагою, і не вимагають спеціального рівня підготовки, тож займатися зможе кожен по своїй можливості.

Важливою перевагою встановлення такого спортивного обладнання, яке є альтернативою сучасним платним тренажерним залам, є його вільний безкоштовний доступ”, – йдеться у повідомленні ГО на фейсбуці.

Як розповів БУГу голова Зарічанської громади Ігор Пальонка, за придбання, доставку і монтаж майданчика сплачували у співфінансуванні Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів. Так 129 500 гривень – це кошти Фонду та 20 100 гривень – кошти громадської організації та сільської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер