<

Створити громадський бюджет та реконструювати вулицю Небесної сотні запропонував депутат Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 15.12.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

15-го грудня під час заслуховування депутатських звернень на 12-й сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради, Сергій Радкевич запропонував проект реконструкції вулиці Небесної Сотні та створення парковки для 22-х автомобілів. Також голова фракції “УКРОП” до першої пропозиції додав ще й ідею створення у Володимирі-Волинському “громадського бюджету”.

Щодо реконструкції вулиці, то Сергій Радкевич запропонував прийняти клумбу перед будівлею райдержадміністрації, залишивши там місце лише для кількох дерев. Так збільшиться ширина дорожнього полотна і, на думку депутата, дасть можливість створити парковку для 22-х автомобілів.

Додамо, що вже 15-го липня 2016 року депутати проголосували за те, аби провести реконструкцію вказаної вулиці. І в бюджет 2017-го року мають закласти на такі роботи кошти.

Пропозиція Сергія Радкевича щодо реконструкції вулиці Небесної Сотні

Депутат звернувся з проханням, щоб архітектура долучилась, можливо прийняла пропозицію за основу.

Зауваження дав Петро Саганюк, мовляв, чи доречно робити парковку біля скверу, де планують встановити пам’ятний знак “Борцям за незалежність України”. Мер доручив головному архітектору провести громадські слухання.

Наступний запит Радкевича пропонував вивчити можливість створення у місті “громадського бюджету” з метою прозорого розподілю коштів міської казни на реалізацію проектів депутатів та жителів Володимира-Волинського.

Додамо, що Програма громадського бюджету успішно працює в багатьох містах України (Черкаси, Львів, Тернопіль, Вінниця та інші). Обсяг громадського бюджету встановлюється окремо прийнятим положенням і може варіювати від 1%  міського загального бюджету.

Депутати підтримали запит про створення громадського бюджету.




коментарів: 6
  1. Там шалене навантаження автами… То варіант “розгрузки” центральної частини міста, шляхом раціонального використання незадіяної частини тротуару: страшні й занедбані клумби – ось ЩО ганьбить вулицю Небесної стоні… До того ж, решта вільної території має бути облаштована кольоровою косткою, що ЗНАЧНО прикрасить вулицю, й зробить пересування пішодів набагато зручнішим: бо йдучи на підборах повз райраду НОГИ МОЖНА ПОВИВЕРТАТИ!

    • хватить радкевичу бабла, а то знов хоче свою бруківку впендюрити місту, яка криво кладеться

  2. За кольорову плитку помовчіть вже хватить на вул.Ковельській положили Вишиванку нех би їх шлях там трафив всіх як вони її положили.

  3. Підтримую Свободу ,бо вони правидьно говорять ,що там не потрібно нічого ставити ,там є малі князі і якомусь неуку хочеться все це зруйнувати . .Заберіть танк і на цьому місці добре впишеться пам’ятник Борцям за волю Украіни і не буде пушка дратувати приізджих з Європи направлена на них .Пора б вже змінити свою совкову ідеологію ,якою наші депутати напічкані по саму макушку .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа