<

Стрілецький турнір “Стрільба Чемпіонів 2015” пройшов у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 12.05.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Турнір завершився і визначився чемпіон 2015 року в стрілецьких індивідуальних вправах серед старшокласників (9-11 класи), які вибороли призові місця спершу у своїх групах.

Змагання виявили, кращих, а також показали тим, хто не дотягнув до призового місця, що є над чим працювати і куди ще рости і чого вчитись, а тим хто здобув дипломи, що не варто розслаблятись. Але всі здобули досвід, а це саме головне, – пишуть організатори у соцмережі

Також не потрібно забувати, що учасники були одягнуті у розвантажувальні жилети із вагою в 3-5 кг, із різними спорядженнями на них, що певною мірою заважало і сковувало рухи, але відтворювало певною міру військову реальність.

Окрім того, хочеться подякувати за допомогу і за сприяння у проведені турніру МО “Молода Україна” в особі Климюка М.С. та директора ЗОШ №5 Костюк І.Р. Окрім того, від Климюка Максима ВПК “3-й полк” отримав просто таки шикарний подарунок.

Подарунком став новий страйкбольний пістолет фірми KJW а саме Beretta 92FS із блоу-беком! Тобто при стрільбі пістолет імітує віддачу і рухається затвор при кожному пострілі!

Це дійсно шикарний подарунок для ВПК, щоб діти могли займатись військовою справою, та знали основи самооборони із зброєю і вміли її використати не лише для захисту України, але і для захисту своєї сім”ї та самого себе.

Військово-патріотичний клуб “3-й полк” від імені усіх дітей, які відвідують “3-й полк” щиро дякує “Молодій Україні” і особисто Максиму Климюку, за такий неймовірний подарунок.

5GNf6eUDx_4 - копия
OrIWv3VKnw4 - копия
WHfkX_N3Wz8 - копия
WHfkX_N3Wz8
wA5sqyghddQ - копия
TaiWxv5XyIk
RbGKiyA-mbQ
r-SV1WHvL-A




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа