<

“Стежками Лодомерії”: у Володимирі-Волинському відбувся перший автомобільний квест.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 10.04.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

9-го квітня ввечері у Володимирі-Волинському стартував автомобільний квест “Стежками Лодомерії”. Організували для молоді міста корисне та цікаве дозвілля члени автоклубу “Drive 2 Володимир-Волинський”. Незважаючи на те, що подібний захід відбувався у нашому місті вперше, охочих взяти у ньому участь було більше 50-ти.

Для участі у змаганнях необхідно було зареєструвати команду з декількох людей, вказавши організаторам її назву та склад. Участь у квесті взяло 12 команд, які протягом чотирьох годин виконували заздалегідь підготовлені логічні завдання на історичну тематику, шукали приховані мітки та просто весело проводили час. Переможцем у квесті стала команда – “Джамбо”, 2-ге місце – “Пінгвіни Мадагаскару”, 3-тє місце – “Сирники”.

XiH0pwbifSw

Автомобільний квест “Стежками Лодомерії” провели, щоб ознайомити молодь з історією нашого міста, розвивати ерудицію, винахідливість, здатність логічно мислити, заохотити володимирчан активно та пізнавально проводити час.

Кожен учасник квесту отримав хороший настрій, море позитивних емоцій, можливість познайомитись з новими людьми та пережив безліч незабутніх миттєвостей. Окрім вражень, організатори потурбувались і про призи, які надали спонсори автомобільного квесту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок