<

Степ і воля – піхоти доля: командир 14 бригади нагородив військових відзнаками

08:25 | 8.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
1996
/ Коментарі відсутні

7-го травня в нашій 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого відбулися урочисті заходи з нагоди Дня піхоти.

Урочистість розпочалася із внесення Бойового прапора військової частини – уже зі стрічкою почесної відзнаки Президента України «За мужність та відвагу», яку командир Князівської 14 омбр полковник Олександр Охріменко прийняв з рук глави держави 6-го травня, – повідомляє пресслужб 14 бригади.

Вітаючи воїнів-піхотинців, полковник Олександр Охріменко наголосив, що найвища нагорода, якою відзначили бригаду – це заслуга кожного з них.

Десятки воїнів бригади полковник Олександр Охріменко нагородив Відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого та бригадними коїнами (бригадними монетами).

“Під час урочистості наші давні друзі Олег Хрипун та Олег Ганжа вручили освячений ієромонахом Піменом мотиваційний іменний прапор мотопіхотному батальйону нашої бригади. Віднині іменний стяг займе особливе почесне місце в підрозділі”, – йдеться у повідомленні.

Приймали піхотинці князівської 14 омбр також привітання та нагороди від представників оперативного командування «Захід», від Головного управління Національної поліції в Харківській області, від представників місцевої влади, а від оркестру 14 омбр та Тетяни Гончарової – музичні подарунки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер