<

Статки начальника митного поста «Устилуг»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 24.01.2017 / Володимир /
Перегляди
14
/ коментарів 9

Начальник митного поста «Устилуг» Волинської митниці ДФС Олександр Оникійчук не володіє жодною нерухомістю і транспортними засобами, однак безкоштовно користується чужим автомобілем та житлом.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Згідно з його е-декларацією за 2015 рік, єдина нерухомість в сім’ї належить його синові Максиму Оникійчуку – квартира у Вінниці площею 73,6 квадратного метра. Також дружина митника Олена Оникійчук володіє Toyota Auris 2011 року випуску.

Водночас син Олександра Оникійчука Максим оприлюднив в Instagram відео, де він їздить на білому BMW з підписом: «Папуля дал полетать».

І я – не я, і хата – не моя: статки начальника митного поста «Устилуг»

І я – не я, і хата – не моя: статки начальника митного поста «Устилуг»

У коментарі Оникійчук пояснив, що BMW X5 2012 року випуску належить його другові. За його словами, у робочі дні він користується службовим автомобілем, а у вихідні друг Олександр Румянцев дає своє авто. Факт користування чужим BMW X5 жодним чином не відображено в е-декларації митника. Водночас в реєстрі МВС, який наразі працює в тестовому режимі, не вдалось знайти жодного Олександра Румянцева (у тому числі Рум’янцева), який би володів BMW X5.

Після звернення за коментарем Максим Оникійчук закрив свій профіль в Instagram.

І я – не я, і хата – не моя: статки начальника митного поста «Устилуг»

Також Олександр Оникійчук пояснив, що у Володимирі-Волинському він живе у квартирі, яку безкоштовно надали друзі. Їх ім’я він назвати відмовився.

За 2015 рік Олександр Оникійчук задекларував 66 тисяч гривень заробітної плати на митниці, його син – 9,6 тисячі гривень стипендії, а дружина – 47,4 тисячі гривень зарплати від Вінницької центральної районної клінічної лікарні. Незважаючи на доволі невисокі доходи, згідно з реєстром МВС, 24 грудня 2016 року Олена Оникійчук стала власницею Toyota Corolla 2016 року випуску, ціни на які стартують від 485 тисяч гривень.

І я – не я, і хата – не моя: статки начальника митного поста «Устилуг»




коментарів: 9
  1. Хапуга ,як і всі інші митники ,за такими плаче тюрма ,але це все в державі де виконуються закони ,а в нас, для таких корупціонерів, законів не існує.

  2. атстьогує тому й живе.не буде кашляти-закончиться сладка житуха.мафія неистребима…

  3. Ви бзамість того, що рахувати чуже, пробували б самі щось робити, можливо краще жили!!! А то вже докричались , люди в вечері по місту ходити бояться (бо ментів нема а реформа дітвору поробила поліцією) вони всього бояться та й де це бачено щоб за три місяці дурнів щось навчили!!! Ті закінчували школу міліції ! А ви люстрували. За тиждень останній в місті 6 обкрадених квартир! І ніхто нікого не шукає!!! Бо не ма кому це робити! Злидні в країні ! Не компетентні люди при владі! Кабальні тарифи! Добровільні громадскі організації з зброєю на руках! І тд…!!! ВАМ ЩЕ МАЛО!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер