<

Станцювали, щоб допомогти ЗСУ: у Луцьку тренер родом з Володимира з командою брейкерів назбирав понад 10 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 5.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
825
/ Коментарі відсутні

У складні часи кожен свідомий українець допомагає державі вистояти, виконуючи свою роботу. Допомога надходить зі всіх фронтів і один з них – танцювальний. Зокрема, брейкдансер з Володимира, який поповнив бюджет нашої армії на 10 тисяч гривень.

Ярослав Стоянович – 18-річний танцівник брейк-дансу, який з малечку займався танцями у школі Романа Дячка “MJump Dance School”. Хлопець переїхав з Володимира вчитися танцювальній майстерності до Луцького хореографічного коледжу. Два роки потому Ярослав, попри свій юний вік, став тренером луцької танцювальної студії.

Тренери “Castlee studio” спільно з Яриком тричі організували виступ брейкдансерів на вулицях Луцька з ціллю зібрати кошти на ЗСУ.

Брейкери танцювали, а перехожі, які зупинилися поспостерігати за вуличними танцями, інвестували гроші у фонд “Повернись живим”.

За допомогою володимирчанина Ярослава, за три виступи вдалося зібрати понад 10 тисяч, які вже стали в пригоді нашим солдатам.

“Кожна людина, яка зараз у безпеці, повинна всіма силами, роблячи те, що вміє, спонсорувати шлях до перемоги”, – вважає хлопець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок