<

Стали відомі імена священиків із Володимир-Волинського району, які відмовилися молитися за загиблих воїнів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 12.05.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Стали відомі священики Московського патріархату з міста Володимир-Волинського, які 8 травня відмовилися від спільної молитви за загиблих воїнів.

Про це інформує «Вголос».

Як повідомляло видання БУГ, у Володимирі-Волинському, коли під час спільної панахиди священнослужителів усіх деномінацій, представники Православної церкви Московського патріархати відмовилися спільно молитися за загиблих воїнів.

Вони першими з’явилися біля Обеліску Слави на площі Героїв, відслужили персональну панахиду та залишили місце урочистостей, не дочекавшись представників влади та інших конфесій.

Опісля них, кожен на своїй мові, священники Київського патріархату, Української греко-католицької та католицької церков помолилися за загиблих у роки Другої світової війни та тих, хто на даний момент захищає східні рубежі України.

Серед них, зокрема, отець Олексій – ректор регентського духовного училища; отець Валерій – священик Свято-Успенського собору; голова єпархіального відділу по взаємозв’язках з військовослужбовцями та іншими силовими формуваннями протоієрей Олексій Шаран: отець Юрій Хавура з села Бобичі Володимир-Волинського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер