<

Стало відомо, хто переміг у фіналі «Голосу громади» у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 28.01.2020 / Володимир / /
Перегляди
29
/ 1 коментар

26-го січня у Володимир-Волинському районному будинку культури відбувся фінал вокального конкурсу «Голос громади». До фіналу пройшов 21 учасник з 7-ми ОТГ Прибужжя. Бронзу, срібло та золото отримали вокалісти Зимнівської, Устилузької та Поромівської ОТГ відповідно.

Взяти участь у конкурсі зголосилися 7 громад: Зимнівська, Устилузька, Поромівська, Любомльська, Вишнівська, Рівненська та Головненська. Там, попередньо, проводили кастинги, де з кожної ОТГ відібрали по три учасника, загалом з 84-х претендентів до фіналу пройшли 21.

Оцінювали конкурсантів журі у складі Тетяни ЯрошикОлега Гонтара та Ольги Романюк. Вони обрали сім номінацій конкурсу та визначили бронзу, срібло та переможця вокального конкурсу.

Найкращими у наступних номінаціях стали:

  • ”Інтернет голосування” – Ольга Луцюк;
  • ”За волю до перемоги” – Максим Кратюк;
  • ”За любов до народної пісні” – Цегельнюк Вікторія;
  • ”За вірність національним традиціям” – Петро Макарук;
  • ”За яскравий сценічний образ” – Софія Волинець;
  • ”Креативна сучасність” – Дарина Коханська;
  • ”Приз глядацьких симпатій” – Катерина Паюк;
  • ”Хіт конкурсу” – Анна Шевчик.

Бронзовим призером вокального конкурсу “Голос громади” стала Дарина Коханська, вона отримала сертифікат на суму 1000 гривень. Срібним призером та сертифікат на суму 3000 гривень отримала Юлія Денисюк із Устилузької ОТГ.

Переможцем, володарем титулу ”Голос громади”, сертифікат на суму 6000 гривень стала Анастасія Гордієнко із Поромівської ОТГ.

На кастингах в громадах журі обрали одного представника ОТГ, який зі своїм класом поїде у лютому до Львова на відпочинок у аквапарк, а саме: Дарина Коханська, Юлія Денисюк, Анастасія Гордієнко, Світлана Головенко, Софія Волинець, Валентина Крючковська та Богдан Хомік, а також усі фіналісти.

“Ви знаєте, в житті найважче робити три речі: судити, лікувати та щось організовувати, адже ти ніколи не знаєш реакції людей на той чи інший захід. Дуже дякую своїй команді за підтримку. Це, насправді, дуже талановиті діти, і я тішуся тим, що ми знайшли можливість показати їх.

За ці три місяці ми надзвичайно з ними здружилися, ми спілкувались і переписувались в інтернеті, шкода з ними прощаватися”, – зазначив під час виступу Ярослав Кондисюк, організатор конкурсу.

“Від імені ГО ”Нова Ідея” я беру на себе зобов’язання що всі 21 учасник 13-го червня візьмуть участь у кастингу Всеукраїнського конкурсу ”Червона рута” у місті Луцьку, забезпечення доїзду та інших витрат”, – повідомив Кондисюк.

Нагородили та подякували за співпрацю і голів громад, які взяли участь в конкурсі.

“Я тішуся тим, що мав можливість показати молоді, що вони обирають правильний шлях в житті, і, зважаючи на позитивну реакцію людей на цей конкурс, ”Голос громади” — другий сезон буде!”, – анонсував на своїй сторінці у фейсбуці Ярослав Кондисюк.

Танцювальні номери гостям фіналу конкурсу презентували вихованці студії бального танцю “Грейс”.

Більше фото чекайте згодом на нашій сторінці у фейсбуці.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця