<

Справу бійців 51-ї бригади передали із Луцька у Чернівці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 12.02.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Військова прокуратура Луцького гарнізону всупереч здоровому глузду передала частину матеріалів відносно бійців колишньої 51-ї окремої механізованої бригади до Чернівців.

Про це у власному Фейсбук написав адвокат Василь Нагорний, – повідомив власкор IA ZIK.

Василь Нагорний – адвокат, який безкоштовно захищає десятки волинських бійців та консультує сотні. За його словами, почали надходити дзвінки від бійців та їх родичів.

«Багатьом приходять повістки, а то й підозри з військової прокуратури Чернівецького гарнізону. Не знаю, яким чином (в супереч ст. 218 КПК), але військова прокуратура Луцького гарнізону передала частину матеріалів на хлопців з 51 ОМБР у Чернівці. Незрозуміло якими процесуальними документами оформлено таке перенесення підслідності», – пише він.

Василь Нагорний додав: «На Волині хлопці почали себе відстоювати, то вони хочуть загнати їх в чужу область? Все це суперечить здоровому глузду, адже свідки, місце правопорушення, документи знаходиться у Володимирі-Волинському. Хворі, контужені, поранені учасники бойових дій повинні їздити в таку далечінь, де будуть позбавлені захисту? Цинізм зашкалює. До речі, повістки приходять простими листами, оформлені теж з порушенням ст.137 КПК України, оскільки не вказано в якому статусі викликаються наші бійці».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок