<

Споживання газу потрібно зменшити на 10%: чи готовий Володимир до опалювального сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 13.09.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
312
/ Коментарі відсутні

КП «Володимиртепло» проводить заміну застарілих труб, випробування тепломереж на справність та переводить котельні на тверде паливо для економії витрати газу. Працівники Володимирводоканалу також готуються до зими, ремонтуючи аварійні мережі постачання води.

В рамках підготовки до опалювального періоду несправні труби для проведення газу замінюють по вулиці Ольжича та Ковельській, 134, 136 у Володимирі. Як повідомив міський голова Ігор Пальонка на брифінгу 13-го вересня, ці роботи триватимуть тиждень. Також провели випробування тепломереж: майже всі з них готові до опалювального сезону.

Котельню по вулиці Академіка Глушкова переводять на тверде паливо. Там вже змонтовані котли та зв’язки до них. Встановлення димохідної труби перенесли на наступний тиждень через несприятливу погоду. За словами мера, ця котельня до 15-го жовтня повинна бути готова до експлуатації.

Також за кошти міського бюджету встановлюють твердопаливні котли у лазні для військових.

“Завдяки тому, що ми переведемо головну котельню в місті на тверде паливо, нам вдасться зменшити ліміт використання газу на 10%”, – сказав Пальонка.

Окрім цього, замінили насос на центральній станції водоканалу. Тепер, у зв’язку з великими опадами, значна територія міста не буде підтоплюватися. Провели заміну водопроводів на вулиці Митіна та Данила Галицького.

“Ми придбали для КП “Володимиртепло” потужний генератор. Такий же плануємо придбати для водоканалу”.

Нагадаємо, цього року володимирчанам потрібно буде зменшити кількість використання газу на 10%: деякі котельні планують перевести на тверде паливо




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер