<

Спортивні змагання, майстер-класи, тематичні виставки: як у Володимирі відзначили День Європи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:03 | 21.05.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
431
/ Коментарі відсутні

21-го травня, в День Європи, у Володимирі та у селах громади відбулись різні тематичні заходи. Зокрема, у дитячій художній школі ім. М. Рокицького провели майстер-клас по виготовленню одного із найпопулярніших оберегів наших захисників – ляльок-мотанок.

Вихованці художньої школи підготували також виставку своїх малюнків “Ми і Європа – вільний світ”, з якою може ознайомитись кожен охочий під час прогулянки центральною алеєю парку “Слов’янський”, – інформують на фейсбук-сторінці Володимира.

Іще одна виставка картин учасників міжнародного художнього пленеру “Колорит” експонується у культурно-мистецькому центрі.

Тим часом поціновувачі спортивних ігор мали нагоду повболівати за улюблені команди під час одразу двох турнірів із мініфутболу – серед юнаків 2008-2011 років, який проходив на полі НВК №3 та серед ветеранів, які змагались на штучному полі поруч зі стадіоном “Олімп”.

У підсумку матчів серед юнаків перше місце посіла команда “Ліверпуль”, друге – “Атлетик” (до її складу увійшли юні футболісти з числа вимушених переселенців) та третє – ФК “Березовичі”.

Команди-призери турніру нагороджені грамотами та медалями від управління з гуманітарних питань, а усі команди-учасниці отримали у нагороду футбольні м’ячі від ФК “Володимир”. Щодо другого мінітурніру, який має благодійну мету збору коштів на ЗСУ, то його результати будуть відомі уже завтра.

Прогулятись стежками європейського Володимира була нагода у тих, хто долучився до тематичної екскурсії містом, яку організував туристично-інформаційний центр. Під час прогулянки історичним середмістям, учасники екскурсії дізнались чимало цікавих фактів з минулого нашого міста, котре здавна було пов’язане з Європою.

Завершились заходи переглядом документального фільму “Хто ми? Психоаналіз українців як нації” у кінозалі КМЦ. Окрім цього, у закладах культури сіл громади були організовані книжкові інсталяції, вікторини та інформаційні мандрівки з нагоди Дня Європи.

Усі проведені заходи спрямовані на те, аби вкотре нагадати кожному з нас, що наша країна, яка знаходиться у самому серці Європи, завжди була і є її частинкою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа