<

Спортсмени Володимирської громади вибороли призові місця у змаганнях з боксу, баскетболу та дзюдо

19:06 | 10.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
233
/ Коментарі відсутні

Упродовж минулих вихідних спортсмени Володимирської громади брали участь у змаганнях та турнірах з різних видів, продемонструвавши високий рівень підготовки та зайнявши призові місця.

7-8-го квітня у Нововолинську проходила відкрита першість ДЮСШ з баскетболу серед дівчат 2010 р.н., де команда Суходільського ліцею Володимирської ДЮСШ зайняла почесне ІІІ місце та виборола кубок і бронзові медалі. Кращим гравцем команди відзначили Іванну Бортнічук.

З 2-го по 9-те квітня у Хмельницьку проходив Чемпіонат України з боксу серед юніорів. У підсумку Ерік Ковальчук став бронзовим призером змагань, а Яна Островук та Вікторія Древінська зайняли 5 місця, виконавши норматив кандидата в майстри спорту. Тренуються спортсмени у Володимирській ДЮСШ ім. О. Зінкевича під керівництвом Юлії Семко.

8-го квітня у Луцьку відбувся відкритий чемпіонат з дзюдо КЗ “ДЮСШ 2” серед юнаків та дівчат 2013-2014 років народження, в якому взяти участь понад 100 учасників. Спортсмени з Володимира, яких тренує Роман Горошкевич, посіли призові місця у наступних вагових категоріях: до 27 кг – Володимир Федотинко, до 30 кг – Ярослав Гігера, до 38 кг – Ярослав Каледін та Андрій Коваленко – до 30 кг, посів п’яте місце.

Також 8-го квітня на стадіоні Олімп у Володимирі відбулась гра дитячо-юнацької футбольної ліги кубка України з футболу U15 між ФК “ВІК-Волинь” (м. Володимир) — та спортсменами ДЮСШ 2 (м. Луцьк). Матч закінчився з рахунком 11:0 на користь команди з Володимира.

Окрім цього, 7-го квітня відбулась товариська гра між командами “Ковель” та ФК “Володимир”, яка звершилась із рахунком 1:2 на користь володимирських футболістів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця