<

Спортсмени Володимира вибороли першість у чемпіонатах з футболу та легкої атлетики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 19.09.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
267
/ Коментарі відсутні

Насиченими на спортивні події та здобутки видались вихідні для команд Володимирської громади, які брали участь у чергових іграх чемпіонату України по футболу серед жінок, чемпіонату Волині з футболу, а також чемпіонату України з легкої атлетики. 

18-го вересня у Володимирі на стадіоні «Олімп» відбувся матч другого туру чемпіонату України по футболу вищої ліги серед жіночих команд, на якому зустрілися ЖФК «Ладомир» та ЖФК «Шахтар», повідомляють на сайті міста.

Тиждень тому ЖФК “Ладомир” розпочав сезон з перемоги, обійшовши київську команду “Атекс” з рахунком 8:0. Попри дощову погоду команди показали хороші спортивні результати та професійну гру.

З результатом 2:3 перемогу здобув дебютант цього сезону ЖФК “Шахтар”. Наступну гру наша команда проведе на виїзді з ЖФК “Динамо”.

18-го вересня у Камінь-Каширському на стадіоні “Колос” відбувся матч другого туру чемпіонату Волинської області з футболу сезону 2022-2023 року, у якому зустрівся ФК “Володимир” проти команди  “Камінь-Каширський”.

У першому таймі господарі лідирували з рахунком 2:0, а вже у другому  наші футболісти впевнено наздогнали противників та з рахунком 2:3 завершили матч.

“Наступна гра ФК “Володимир” відбудеться 25 вересня у Володимирі на стадіоні “Олімп”, тому всіх запрошуємо підтримати місцеву команду”, – йдеться у повідомленні.

17-го та 18-го вересня в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів.

Спортсмени Максим Зейналян (чемпіон України з 10-борства) та Анна Лозовицька (чемпіонкою України з 7-борства) з Володимира у складі збірної Волині вибороли першість у змаганнях та здобули звання майстрів спорту. Своєю перемогою учні завдячують тренерам Олені та Віталію Петрукам, а також ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа