<

Спортсменка з Володимира-Волинського здобула золото на Чемпіонаті України з лижних гонок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 6.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Нещодавно у Карпатах відбувся Чемпіонат України з лижних гонок. У юніорській віковій групі впевнену перемогу по всіх трьох категоріях: у спринтерській дистанції на 500 метрів, заїзді на 2 км у класичному стилі та  забігу на 2 км у ковзанковому, посіла учениці ЗОШ №1 1-ІІІІ ступенів 7-А класу Анна Клим’юк, котра виборола три золоті медалі.

За підсумками змагань юну спортсменку запросили до складу національної збірної, – повідомляє Володимир медіа.

Дівчинка займається гірськолижним спортом уже рік, і за цей період їй вдалося досягнути високих результатів. Та це не єдине її захоплення. Окрім лиж полюбляє їздити верхи на конях. І робить це на професійному рівні. Так, влітку на трьох змаганнях з конкуру (олімпійський вид спорту, суть якого полягає у подоланні перешкод певної складності у визначеному порядку на спеціальному полі) посіла перше місце.

Нині Аня перебуває на спортивних зборах у Карпатах у складі національної збірної і готується до Кубку України з лижних гонок, який відбудеться у березні.

Тож бажаємо їй удачі, та “тримаємо кулаки”.




один коментар
  1. А 12річний хлопець Максим сирота з смт.Турійськ виграв пісенний конкурс в Лондоні,і як його луцький свободівець зацькував,чому не напишите?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер