<

«Спорт для всіх у кожному дворі»: на спортивних майданчиках у Володимирі проводять змагання для дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 18.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
198
/ 1 коментар

17-го травня МЦФЗН «Спорт для всіх» завітав на спортивний майданчик, що на вул. Ковельська, 132 у Володимирі, де зібралося чимало діток 8-12 років, охочих узяти участь у міських змаганнях «Спорт для всіх у кожному дворі».

Мета таких змагань – залучення діток до занять фізичною культурою і спортом , пропаганда здорового способу життя, розвиток фізичних якостей, формування морально-вольових рис характеру, організація змістовного дозвілля дітей в канікулярний період, повідомляють у фейсбуці громади.

Учасники були поділені на дві команди з патріотичними назвами: “Українки”( дівчата ) і “Паляниця” ( хлопці), у кожної був свій капітан. Програма змагань включала 8 видів спортивних естафет: “садіння картоплі”, флорбол, “рятувальник”, тенісна естафета, фрізбі, фітбол, смуга перешкод, дартс.

Загалом участь взяло 18 учасників, які змагались у влучності, швидкості та спритності. Змагання проходили у дружній атмосфері.

За результатами змагань перемогу отримала команда дівчаток з різницею в один бал. Учасники були нагороджені грамотами управління з гуманітарних питань, а також призами від дитячої організації ЮНІСЕФ.

Міські змагання будуть походити у декілька етапів у дворах міста. Якщо бажаєте влаштувати спортивне свято у своєму дворі, дзвоніть за телефоном: 0634361337 (Лілія Миколаївна).




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер