<

Спочатку подрібнюють: у Володимирі змінили спосіб утилізації новорічних дерев

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 31.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
598
/ коментарі 2

У Володимирі комунальники змінили спосіб утилізації новорічних дерев, які після свят викидають містяни: спочатку їх подрібнюють, а потім утилізують.

Про це Суспільному розповів заступник директора комунального підприємства “Полігон” Віктор Павлось.

З його слів, перед утилізацією подрібнювати дерева вирішили цього року. Так відходи займають менше об’єму, це економить час та пришвидшує процес збору.

“Два тижні збирали сосни і ялини по усьому місту, зараз кілька разів виїжджають на завчасно визначені локації”, – каже грейдерист Володимир Федорук.

Він з колегами за маршрутом впродовж дня об’їжджають одинадцять локацій. Наповнивши причіп, везуть його на комунальне підприємство “Полігон”. Тут дерева кидають у дробарку.

“Наступного року планують збільшити кількість локацій, куди мешканці Володимира зможуть приносити дерева. Планують купити обладнання, аби надалі дерева дрібнити на місці, без перевезення на підприємство”, – каже Віктор Павлось.

Нагадаємо: У Володимирі комунальники збирали та утилізовували ялинки і сосни після новорічно-різдвяних свят.




коментарів: 2
  1. Раз люди і далі без жалю до живого деревця відносяться і рубають його то може хоч з толком давайте до викинутої рослини підійдемо! Ви подробили , а далі можна за пару місяців переробити по трошки на хвойний екстракт для купання хворих і дітей, та і здоровому добре буде від прийому цілющої ванни, позакривати у пластикові 250 гр. бутилочки , наклеїти етикетку роздрукувавши на принтері, і наші люди купивши таку чудодіну оздоровлюючу рідину будуть дякувати вам. Може давайте по хазяйські відноситись до всього? Треба почати виробництвом займатись , просити у місцевої влади часткову відстрочку хоч на рік по податкам , організувати якусь таку економічну територію для міні еко виробництв, щоб заохотити людей . Куча ідей…

  2. Цікаво а чому не використовувати як паливо? Напевно на сміттєзвалище краще вивезти? Деякі котельні в місті працюють на тирсі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер