<

Соліст гурту «Kalush» Олег Псюк розповів про творчий образ, свій перший концерт та колаборацію з українськими артистами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 18.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2348
/ коментарі 2

12-го грудня у Центрі культури Володимира відбувся концерт відомого українського гурту «Kalush». БУГ поспілкувався з солістом Олегом Псюком аби познайомити наших читачів з творчістю виконавців.

Гурт «KALUSH» існує з 2019-го року, хлопці увірвавалися на українську реп-сцену, збираючи мільйони прослуховувань на ютуб та у музичних чартах.

Українські виконавці створили хіти, такі як “Маяком”, “Додому”, “Не забуду”, “Мала в 19”, “Тіпок”, “Файна” та інші. Чимало пісень хлопці виконали у дуеті з відомими артистами – Alyona alyonа, Yarmak, Христиною Соловій, Jerry Heil та Океан Ельзи.

Перший концерт Олега Псюка відбувся у тісному колі людей, але подарував музиканту позитивні спогади.

“Перший концерт відбувся перед 30 слухачами, але навіть переживав, адже це було вперше. Проте все пройшло круто, ми добре виступили, як вважалось на той час”, – розповів Олег.

На виступ ж самого гурту «Kalush» спершу завітало близько 3 000 шанувальників.

“Перший концерт «Kalush» був «жосткий», на ньому присутніми були майже 3 000 людей. Ми виступили з декількома треками, хоч я справді дуже турбувався про виступ”, – додав соліст гурту.

Олег Псюк не чекає натхнення, а постійно працює над створенням нових треків.

“Муза буває, але на неї не слід чекати. Якщо постійно очікувати натхнення, його можна і не дочекатись”, – зазначив виконавець.

Творчий образ солісту гурту «Kalush» доповнений рожевою панамою. Як розповів Олег, з першого кліпу його лук з панамою сподобався команді та шанувальникам.

“У мене не було намірів робити це, як творчий образ гурту, але перший кліп знімався, коли я був з рожевою панамою. Мені та команді це сподобалось, тому і друге відео ми зняли теж з таким доповненням”, – говорив Олег.

Ще однією родзинкою гурту є МС Килиммен, що одягнений у костюм “ковра”.

“У нас в групі є хлопець в костюмі ковра – МС Килиммен. Ви можете подивитись як він виглядає у нашому інстаграмі, адже це досить цікаво”, – додав виконавець.

Поганих звичок в учасників гурту немає, адже хлопці позбулись їх та не вживають алкоголь та наркотики.

“Лише у нашого «ковра» завелась міль, якщо це рахується поганою звичкою (ред. – жартує). Усі шкідливі звички вже позаду, я кинув все, що тільки міг – наркотики, алкоголь та колишню дівчину в один день”, – зазначив Олег.

Здебільшого Олег Псюк пропонує співпрацю українським артистам, у результаті треки «залітають» у перші місця чартів та дуже до вподоби слухачам не лише з України, але й інших держав.

“Зазвичай я сам зв’язуюсь з українськими виконавцями для запису треку, коли пишуть мені, як показує практика, здебільшого – «морожусь»”, – жартома говорить соліст гурту.

Перший концерт у Володимирі запам’ятався хлопцям гурту «Kalush», адже не зважаючи на зливу, там панувала неймовірна атмосфера.

Йшла велика злива, що навіть мені було «впадло» виходити на сцену, а люди стояли та мокли. Але на другому треці дощ скінчився та ми разом співали. Цей концерт запам’ятався мені своєю атмосферою, було круто”, – розповів Олег.

Нагадаємо, у розпал концерту з нагоди Дня міста у парку “Слов’янський” почався дощ, проте він не завадив публіці Володимира підтанцьовувати та підспівувати артистам.

Концерт Калуша відбувся у Центрі культури Володимира. Вільних місць у залі майже не було. Попри те, що у приміщенні стояли крісла, мало хто з глядачів міг всидіти під запальну музику Калуша.




коментарів: 2
  1. Артист класний!
    Але із заголовку публікації не зрозуміло, чому він став колаборнатом? За що таке тавро?

  2. Цьому хрущеві у його прикиді якийсь би секонд хенд рекламувати, а не на сцену пертися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця