<

Соцслужби та рятувальники Володимира навідались до дітей, що проживають у неблагополучних сім’ях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 22.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
705
/ Коментарі відсутні

21-го липня у громаді Володимира провели інформування щодо належного виконання батьківських обов’язків для сімей, що знаходяться на обліку, а також нагадали про правила пожежної безпеки.

Працівники Володимир-Волинського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області спільно з працівниками служби захисту дітей, представником муніципальної варти та шерифом громади провели інформування підоблікових сімей.

Працівники ДСНС провели рейдові відпрацювання житлового сектору, щодо навчання населення правилам пожежної безпеки на території Володимир-Волинської громади. Було перевірено стан пожежної безпеки домогосподарств незахищених верств населення: одиноких, пристарілих, багатодітних родин. Метою заходу було запобігання виникненню пожеж та трагічних наслідків на них, покращення протипожежного стану житлового сектору, – повідомили БУГу місцеві рятувальники.

Окрім того, звернули увагу на ознайомлення населення із правилами пожежної безпеки при користуванні приладами пічного опалення.

Власникам помешкань пояснювали, що саме несправність електричних та опалювальних приладів, печей стає причиною пожеж, в яких знищується роками нажите майно, а самі люди наражаються на смертельну небезпеку.

Також із сім’ями провели бесіди, які стосувались важливості належного виконання батьківських обов’язків, а також необхідності дотримання правил пожежної безпеки у помешканнях, – повідомляє районний відділ поліції у Володимирі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця