<

Собаку, якого підібрали при дорозі у Володимир-Волинському районі небайдужі люди, прооперували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 29.08.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Чотирилапого, якого збили невідомі та лишили при дорозі, прооперували і наразі він уже знаходиться у своїй новій домівці. Його стан – задовільний.

Нагадаємо, володимирчанка Ольга Корнелюк разом з чоловіком врятувала собаку, яку ввечері, 25-го серпня, збив автомобіль при в’їзді у Володимир-Волинський район. І взялася його рятувати.

Зокрема, подружжя відвезло травмовану собаку на детальне обстеження до Луцька в поліклініку «Олтан-вет». Вже там псу поставили остаточний діагноз: подріблена, переломана передня ліва лапа. А також призначили операцію.

Оскільки ця процедура виявилась не з дешевих: потрібно було близько 6-8 тисяч гривень, то Оля звернулась за фінансовою допомогою до усіх небайдужих.

І на її клич відгукнулось чимало людей, яких теж схвилювала подальша доля собачки. Про це Ольга повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Необхідну суму вдалося зібрати і зранку 28-го серпня чотирилапого прооперували. Операція була складною і тривала декілька годин.

Рятівники переживали, аби пес витримав цю процедуру, адже він не молодий і «бачив життя». Але все закінчилося добре. Собака, яку, до речі, назвали Бароном, повністю вийшла з наркозу і вже навіть помаленьку пробує ходити.

Наразі пес перебуває в своїй новій домівці. А його, нагадаємо, приютила сусідка Ольги.

«Потрібно буде ще один раз підправити конструкцію, і приблизно через місяць її знімуть. Пес, скоріше за все, буде шкутильгати після одужання, адже у нього дуже роздріблений суглоб.

У теплі і любові, яку йому дає наша сусідка Ольга, він точно швидко одужає і окріпне», – зазначила Ольга Корнелюк.

Подружжя рятівників вдячне усім, хто фінансово долучився до порятунку собаки.

Ольга зізнається: не очікувала, що так багато людей відгукнеться і допоможе. Тому зараз щиро радіє, що добрих людей насправді виявляється є чимало.

«Обійшлася операція разом з конструкцією і медикаментами у 6100 гривень. Сума, яку ми всі разом зібрали, виявилась трішки більшою, аніж оплата за операцію, тому решту коштів ми передамо на утримання собаки.

Дякуючи УСІМ ВАМ пес буде ЖИТИ і не терпіти біль!

Після цієї ситуації ми з чоловіком зрозуміли, що разом люди – це сила. І ніколи не потрібно сумніватись і соромитись перекинути 10 – 20 гривень, адже саме таким чином було зібрано таку велику суму! Є ще добро на цій землі», – наголосила Оля.




коментарів: 3
  1. Якби таких людей, як Оля Корнелюк, було більше – світ став би добрішим! Дякуємо їй!

  2. Дякую велике, Олечці Корнелюк і всім великодушним людям що так щиро відгукнулися , пожердвували свої кошти щоб врятувати собаці життя. Але боляче ранить поведінка ” людей – звірів ” що безжалісно знущаються ,вбивають тварин , вони не задумоються що собаки і коти відчувають настрій людини і різни переміни у природі…Як можна їх обіжати це ж брати наші менші .

    • Чого ви на людей гоните?
      Може пес лапу викрутив, коли по нововкладеній бруківці на стадіоні в новіку бігав?
      А там офіційно признали, шо люди ні при чому, то все клятий дощ і погода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер