<

Скоро розпочнеться голосування за проекти громадського бюджету Володимира-Волинського. Як проголосувати?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 24.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

З 1-го по 31-ше жовтня (включно) 2019-го року триватиме голосування за проєкти в рамках громадського бюджету. 

20-го вересня під час сесії міської ради було підтримано зміни до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) щодо методів голосування, – повідомляють на сайті Володимра-Волинського.

Тепер з 1-го по 31-ше жовтня можна буде проголосувати за проекти за посиланням https://volodymyr.pb.org.ua/projects наступними методами: 

  • з використанням ідентифікації через сервіс Bank ID- Ощадбанк;
  • через E-mail реєстрацію (внесення самостійно даних до кабінету користувача та активацію кабінету після надходження підтвердження на пошту, з обов’язковим внесенням сканкопії паспортних даних);
  • електронний цифровий підпис Приватбанку. 

Нагадаємо, що 28-го серпня відбулося засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету, під час якої було визначено та затверджено списки проєктів, які допускаються до голосування. Всього до голосування допущено 15 ідей – проєктів, котрі в разі перемоги будуть реалізовані наступного року за кошти міського бюджету.

З переліком громадських проєктів, допущених до голосування, можна також ознайомитись на веб-порталі “Громадський проект м. Володимир – Волинський“.




коментарів: 3
  1. В минулому році мали виложити бруківку біля девятиповерхових будинків по вул. Луцькій? Доріжка від будинку 105 до зупинки маршруток вже зовсім скоро зникне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа