<

Склали три адмінпротоколи: Держпродспоживслужба перевірила суб’єкти господарювання у Володимирі на дотримання умов карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:09 | 17.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
89
/ Коментарі відсутні

13-15 липня спеціалісти управління Держпродспоживслужби провели моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог.

Зокрема, було обстежено сім магазинів торгівлі непродовольчими товарами, сімнадцять продовольчих магазинів, п’ять закладів громадського харчування, сім перукарень, ТОВ “Володимир-Волинський ринок”, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

За результатами перевірок виявлено, що в закладах:

  • не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників;
  • не проводиться централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією;
  • не здійснюється вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь на літніх майданчиках, місць контакту рук працівників і клієнтів, відсутня відмітка у відповідному журналі:
  • недотримано режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 квадратних метрів площі зали обслуговування.

У ході перевірок працівникам надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. На трьох фізичних осіб-підприємців складено протоколи про адміністративне правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа