<

Склали адмінпротокол за паління сміття на мешканців Зимнівської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 5.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарів 8

3-го квітня володимир-волинські рятувальники, за участі інспектора державної екологічної служби, а також працівника поліції провели профілактичні рейди щодо запобігання виникнення пожеж в екосистемах у Зимнівській громаді.

Про це повідомили Бугу володимирські рятувальники.

Під час їх проведення, громадянам наголосили на забороні спалювання сухої трави та сміття на полях, земельних ділянках, а виявлених паліїв попереджено про адміністративну відповідальність.

Під час рейду на мешканців, які спалювала сміття, було складено протокол за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.




коментарів: 8
  1. Я працюючи на КП :ПОЛІГОН:ЗА ТІ ЗАРПЛАТИ ЩО ПЛАТЯТЬ ВАНТАЖНИКАМ НА ПІДПРИЄМСТВІ, МИ ТОЖЕ ГРУЗИТИ ЇХ НЕ БУДЕМО, ПАЛИТИ НЕ МОЖНА, ЩО РОБИТИ,???????

  2. От похвалилися! Роботу вони виконують. Палити не можна а вивозити не хочуть. В нас на вулиці люди звалище зробили. Полігон кожен тиждень біля нього їздить. І все до одного місця.

    • Це не хвастання, це для попередження населення, щоб люди трохи думали і штраф не пустому місці не зловили. А вам зичу ніколи знати що таке проблеми з астмою через задимленність.
      На рахунок звалища це потрібно писати не тільки в коментарях а звертатись у відповідні відомства.

  3. Люди непідписуйте ті протоколи хай пишуть ви не забовязані підписувати їх, кожен має право зробити шашлик у себе на подвірї чі полі

    • Шашлик можна по законодавству у мангалі,а як що хтось користуючись тим,кожен день палить усякі відходи у мангалі,що нема чим дихати,то що тоді робити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок