<

Скільки коштує щебенева дорога у Володимирі-Волинському? Чиновники і депутати не можуть розібратись

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 10.09.2016 / Володимир /
Перегляди
71
/ коментарів 11

На вулиці Луцькій між 235 і 253 будинками ще в серпні 2015-го року висипали щебеневу дорогу. Згідно рішення Володимир-Волинського міськвиконкомвід лютого 2016-го року, вартість близько 250 метрів такої дороги становить 945 тисяч гривень.

9-го вересня увагу місцевих ЗМІ до цієї дороги звернув депутат Василь Сусік, так як це його виборчий округ. В присутності журналістів депутат рулеткою переміряв ширину дороги, яка складає майже 3,5 метри, а також грибину щебеневого насипу – 20 сантиметрів.

На сайті Володимир-Волинської міської ради в рішеннях міськвиконкому (номер 61 від лютого 2016-го року) йдеться про передачу на баланс капітально відремонтованої вулиці, площа котрої становить понад 3,5 тисяч метрів квадратних і вартість 945 тисяч.

bezyimyannyij

“Посадовці міської ради мені пояснили, що рішення виконкому помилкове і в нього будуть внесені зміни. Мені навіть продемонстрували новий проект рішення, але ж папір може витримати багато чого. Роботи виконувала луцька фірма, яка просто навезла щебеню розгорнула його і за це, як тепер мені кажуть у міськраді, місцевий бюджет заплатив 290 тисяч гривень, а не 945 тисяч гривень. Також були інші депутати, які мені говорили “О Сусіку зробили дорогу на окрузі за мільйон”, то тепер я це так не залишу. Хіба це може коштувати 900  чи 290 тисяч?” – додав депутата міської ради.

Депутат заміряв товщину щебеневого покриття, ширину і довжину дороги і за його підрахунками на покриття цього відрізка затратили близько 450 тонн щебню різної фракції. Далі розповів, що на момент роботи (серпень-вересень 2015-го року) одна тонна коштувала 200 гривень і в підсумку на матеріали витрачено близько 90 тисяч гривень. Доплюсувавши вартість робіт, депутат Сусік прискає, що реальна  вартість робіт становить в межах 180 тисяч гривень.

img_0727

На завершення Василь Сусік пообіцяв підняти питання на черговій сесії міської ради, котра відбудеться 14-го вересня. Серед вимог – пояснити скільки ж витрачено на ремонт дороги та чи буде асфальтуватись цей відрізок.

img_0738
img_0748
img_0717
img_0719




коментарів: 11
  1. Ох який же він правильний став, депутат Сусік, а як дві каденції підряд хату строів, і машини міськрадовські перекупляв, і двох коз, які нехрена не хотіли робити, на бюджеті папа тримав, то нічо?????

    • Зверніть увагу , рішення про прийняття на баланс полігону готував суперспеціаліст з Жкг Фіщук , він же свояк папи , ну для такого суперфахівця без відповідної освіти чи бюджетних 900 тисяч , чи 280 тисяч , чи 18о тисяч , папа захистить , не в перший раз закриває очі , Ось недавно саме Саганюк вручав Фіщуку грамоту в день будівельника , стало зараз зрозуміло за , що навезли щебінки за 18о тисяч і а передають дорогу за 900 тисяч , а де 700 тисяч ???
      частина пішла на грамоту ,і до грамоти , чи що ???, а якби Сусік не підняв проблему , то так і було б …

      • депутати рано чи пізно розберуться , а то де була влада , зокрема заступник Матвійчук , чи йому тільки вистачає мозгів для того щоб ловити жука …

        • всі події останнім часом з бюджетом , з дорогами ,з теплокомуненнрго – це свідчення повного краху кадрових призначень Саганюка , це резултьтат роботи недовивчених або перевивчених Фіщуків , Смикалюків , Матвійчуків та Рубанових , якщо з фінансово-економічними працівниками клманди мера щось це можна вирішити, то в владному ЖКГ – повний відстій , чі чиновники добре тільки вміють виконувати команди – принеси , віднеси , подай та” фас ” , а що більше треба меру …

  2. Будь хто,той що прийде до влади,буде керувати,а вам- Принеси,подай, іди на х.р,не мішай.Чи ви на мера будете балатувати?!Скоріш друге-будете собачкою,служити.

  3. Ну шо , може це тоже витівки буйного дядька Жука? Чи то Сусік вкрав? Чи далі будемо мовчати?

    • все таки буйний дядько Жук правий хто постійно заявляє , що бюджет дерибаниться , і він не голосує за такі бюджети на сесіях , а хто голосує -БПП , Батьківщина , Свобода , наш край , ну а Сусік МОЛОДЧИНА , не боїться , що йому теж одягнуть кайданки , бо якщо б не він , поставили б на баланс Полігону недороблену дорогу за 900 тисяч і кінці в воду ,і батюшка з Різдва Христового , який у міськвиконкомі простить гріхи собі ( бож теж голосував за ) і всім членам міськвиконкому …

  4. Ви кріпосні і далі гніть спинки ,а тут глядь і лєксуси синочкам і тойоти лендкрузери і квартирки не мозолями зароблені.Пару днів і кілька сот тисяч можна сп…дити. Яка тупа в Володимирі громада, я х….єю від тих баранів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок