<

Скандал навколо Володимир-Волинського теплокомуненерго не вщухає: у пошуках винного за саботаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:44 | 17.09.2015 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарів 7

В середу, 16 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету при міській раді Володимир-Волинська, обговорювали питання готовності міста до початку опалювального сезону. 

Згідно звіту начальника управління ЖКГ і будівництва Віктора Фіщука, не всі котельні готові до опалювального сезону. Це стосується не лише скандальних підвальних котелень, але й ряду інших. Так, до осінньо-зимового періоду не готові котельні по вулиці Ковельській, 103, 12 та вулиці князя Василька, 3.

Також, на котельнях по вулиці Сагайдачного, 7 та Ковельській, 106 за бюджетні кошти планувалося встановити сучасні газові пальники, але наразі, роботи не завершені.

Наступними котельми, котрі не введені в експуатацію є котельні за адресами: вулиця 20-го липня, 21, Павлова, 20 та Луцькій, 106. Ще минулого року ці котельні були переведені не тверде паливо, але на сьогодні не працюють.

“Якщо говорити по мережах, то із 19,8 кілометрів мереж до зими підготовлено 17,6 кілометрів. Але роботи продовжуються, тому  повинні встигнути до опалювального сезону” – зазначив Віктор Фіщук.

Головний інженер теплокомуненерго пояснив, що до опалювального сезону більше готові котельні, які були переведені на тверде паливо та профінансовані із міського бюджету. Для того, щоб завершити роботу на інших котельнях необхідно виділити додаткові кошти.

“По грошах теплокомуненерго, пропоную скликати депутатську комісію та провести розслідування де ділося 3 мільони, які підприємство заробило? Вони десь пропали! Я можу зауважити, при всіх, що 2 мільони можна повернути. Прошу скликати комісію” – заявив Ярослав Жук. 

В свою чергу, мер Петро Саганюк, зауважив: “Якщо питання про підготовку до зими не вирішать найближчим часом, то в теплокомуненерго розпочне опалювальний сезон із новим керівництвом.”




коментарів: 7
  1. знову вибори і піар!вже набридло:жук маячить де тільки можна. а чому ж він знає де ділося 3 млн. і говорить про це лише зараз?може тут корупцією запахло… а може просто не взяли в долю))))

  2. Саган боїться, що знову вспливуть його обородки з грішми бюджетними, то і лякає звільненнями! Люди, не бійтеся, доводьте свою правоту! Як заробили, значить ваше і містян, а не одного пузатого чиновника. Гнати треба вже ту орду.

  3. А що судимі авторитети-відморозки з команди вічного мера там роблять? Ваолодимир до чого ти опустився???

  4. Жука від кормушки відкинули, оті переживае шо не достроів хату! Нехай розкаже як відмивав бюджетні гроші будматеріалами собі на власний будинок там більше мільйонів буде!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер