<

Сім’я загиблого воїна з Володимира-Волинського може залишитися без даху над головою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:57 | 6.09.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Сім’я волинського учасника АТО може опинитися на вулиці. Будинок у Володимирі – Волинському, де мешкає Ірина Смірнова з двома дітьми, знаходиться в аварійному стані. Стара будівля не підлягає ремонту.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

«Будинок сам вже не витримує. Він розвалюється. Заводяться щурі, миші, вікна потрухлявіли, також розсипається сама стіна, тому що підвалина вже досить просіла. Навіть в ванні можна побачити, що відлітає плитка. Постійно тріщини і на стелі, і на підлозі», – розповідає жінка.

Ірина стоїть у черзі на обіцяний державою будинок для родин героїв. Влада, однак, зволікає із завершенням будівництва житлового комплексу для цих родин. За попередніми прогнозами, квартиру в обіцяному багатоквартирному будинку можна буде отримати не раніше, ніж через рік.

Стільки часу Ірина чекати не може. Жінка не впевнена, чи переживе їхній будинок ще одну зиму. На особистому прийомі у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика жінка розповіла про свою проблему, і чиновник пообіцяв розглянути ситуацію в особливому порядку та просити президента виділити кошти для купівлі житла позачергово.




один коментар
  1. Давно пора вирішити цей сором. То не надали необхідного житла, взамін обіцяного для виселення. То тероризували знищенням будинку з людьми і дітьми. А тепер тягнуть з тим будинком для військових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок