<

Шистівська об’їзна, яку нині ремонтують, є ключовою для розвантаження центру міста від автомобільного потоку – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 5.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
14
/ коментарі 2

На шистівській об’їзній навколо Володимира-Волинського розпочався ремонт дороги, вона є ключовою для розвантаження центру міста від автомобільного потоку.

Про це розповів у відео народний депутат Ігор Гузь та голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка, опублікованому у соцмережі.

“На шистівську об’їзну витратять близько 60 мільйонів гривень. Її мають зробити до жовтня, усі будемо дивитися, наскільки якісно виконується ремонт”, – зауважив Ігор Гузь.

Парламентар розповів, що у Володимирі-Волинському розпочинаються ремонтні роботи і на вулиці Ковельській, а найближчим часом — на автошляху з Володимира до Устилуга.

“Жителі Володимира повинні знати: шистівська об’їзна, дорога на Вербу і до Устилуга в цьому році мають зробити. Уже лобіюємо питання, щоб розпочати хоча б шматок дороги з Верби на Любомль”, – зауважив Гузь.

Голова Зарічанської громади Ігор Пальонка розповів про дорожні роботи на території ОТГ, яка невдовзі стане частиною Володимира-Волинського.

“Ми отримали дозвіл на виконання будівельних робіт щодо капремонту вулиці Стемковського, яку плануємо цього року відремонтувати, облаштувати асфальтобетонне покриття, протяжністю 800 метрів. На черзі ремонт дороги, яку ми робимо декілька років. Це – Вощатин – Ласків – Суходоли”, – повідомив Ігор Пальонка.

З його слів, в Заріччі з початку року відремонтували 5 вулиць, на черзі – частина вулиці Володимирської в селі Федорівка і Молодіжної у Суходолах.

“Загалом цьогоріч по громаді на утримання доріг використають 12 млн грн, а це значний прорив”, – зауважив голова ОТГ.

Нардеп Ігор Гузь наголосив, що Зарічанська громада приєднається до Володимира-Волинського з нормальними дорогами, школою та великим футбольним майданчиком зі штучним покриттям.

“Це не бідні родичі, які заходять у Володимир, а реально одна з найбагатших громад і найбільш прогресивних”, – зауважив Гузь.




коментарів: 2
  1. Потрібно зробити об’їзну за цукровим, бо Зимнівська вже давно розбита фурами

  2. А воно їм до одного місця…..Не вигідно…НЕ РОБЛЯТЬ .Хто сьогодні про людей думає , хто до них прислухається?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер