<

«Швидка», яка їхала на виклик рятувати першокласницю, у Володимирі-Волинському потрапила в ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 6.09.2018 / Володимир / , , /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Додаткова машина «швидкої», яку відправили на допомогу основній рятувати життя першокласниці в П’ятиднях, дорогою на виклик потрапила в ДТП.

Водію, який їхав з проблисковими маячками, не надали переваги у русі, через що і трапилась аварія. Про це повідомив завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, – пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 6-го вересня в П’ятиднівській школі на уроці фізкультури померла учениця 1-го класу. 

Зі слів Абрамова, перша бригада, яка їхала з Устилуга, прибула дуже оперативно, проте на той момент дівчинка вже була без ознак життя.

«Проводили реанімаційні заходи протягом 40 хвилин, проте це не дало результату», – зазначив Андрій Абрамов.

Окрім того, на допомогу в школу відправили ще одну бригаду, проте по дорозі вона потрапила в ДТП.  На заміну цій відправили ще одну.




коментарів: 5
  1. Он в 3 школі теж до першокласників вчитель з фізкультури відноситься неналежним станом. Це ж дітки які тільки прийшли і нема чого іх ганяти без перестанку. Може налагодити з ними якійсь зв’язок, щоб полюбили, пограти якусь рухливі цікаві ігри, не нам Вас шановні вчити, діти так чекали тоі фізкультури а тепер іти туди й бажання немає. Не забувайте що на Ваше місце найдеться кому прийти, буде і посмішка, ніякого негативу, і розуміння того що це дітки а не армія. Любіть наших діток адже ми вам довіряємо. Повірте якщо дитина невзлюбить то це буде до кінця вашої кар’єри! Іхню чисту душу не підведеш! Я гадаю варто найти підхід.

  2. Ніхто не стверджує що Її заганяли, хто його знає як там було. Уважніше читайте, мова йдеться за всіх діток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа