<

Швейна, птахофабрика, Центр освіти: розповіли, де у Володимирі найбільші спалахи коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 23.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Волинській області реєструють нові спалахи коронавірусної інфекції. У Володимирі-Волинському найбільше випадків COVID-19 зафіксували у Центрі освіти (30 осіб), на швейній фабриці (10 осіб), на птахофабриці (9 осіб).

Про це йшлося 23-го жовтня у Волинській облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, – передають Волинські Новини.

Заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка повідомила, що в області продовжують реєструвати спалахи, зокрема в навчальних закладах.

У любешівському ліцеї захворіла 31 особа, у тому числі 17 учнів, у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ захворіли 14 працівників, у Володимир-Волинському центрі освіти – 30 працівників.

«Враховуючи епідпрогнози, запровадження подовжених канікул є доцільним і виправданим, оскільки дасть можливість перервати ланцюжок інфікувань», – сказала Надія Костирка.

Вона також додала, що спалахи тривають на території червоної зони: на швейній фабриці Володимира-Волинського, де захворіли 10 працівників, на Володимир-Волинській птахофабриці, де хворіють 9 осіб, у територіальному центрі соціального обслуговування села Тростянець Ківерцівського району, де захворіли 11 осіб.

«Значні спалахи хвороби зареєстровано в селищі Цумань Ківерцівського району, де відбувалися поширення в організовані колективи, лікарню, садочок, школу і інші підприємства», – зазначила Надія Костирка.

Вона наголосила, що ситуація ускладняється сезоном поширення ГРВІ та грипу.

«На сьогодні циркуляція грипу в області не простежується, однак інтенсивність захворюваності на ГРВІ за останній тиждень становить 445 на 100 тис. населення, що на 25% вища від попереднього тижня», – відзначила Надія Костирка.

Нагадаємо, станом на 23-тє жовтня на Волині зареєстровано 11 792 випадки COVID-19. Одужало 6774 особи, з них 410 дітей та 816 медичних працівників.

У Володимирі-Волинському та районі всього зафіксовано 1099 випадків COVID-19. За весь період спостережень одужало 829 осіб, летальних випадків – 10. Активно хворіють на коронавірус у місті та районі 260 осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок